ADVERTEREN ALS EEN PRO

Irritant hè? Die advertenties die je achterna komen wanneer je een website bezoekt. Of die advertenties in je Instagram tijdlijn of voor een Youtube filmpje. Maar wanneer dit op de juiste manier wordt ingezet werkt het wel en hoeft het niet eens is zo duur te zijn. Dit regisseren voor je, van A tot Z. 

Doing business without advertising is like winking at a girl in the dark. You know what you are doing, but nobody else does

Cyrus McCormick
Uitvinder

Adverteren op Youtube

8 Miljoen Nederlanders maken gebruik van Youtube waarvan 2,2 miljoen dagelijks. Je kunt je voorstellen dat een groot deel van deze 2,2 miljoen jongeren zijn (15 - 20 jaar). Deze jongeren besteden steeds minder tijd aan het kijken van televisie maar kunnen zich uren vermaken op Youtube.

Behoort jouw doelgroep tot deze jongeren? Dan is Youtube misschien wel het juiste advertentieplatform. Laten we je doelgroep verder specificeren en prachtige advertentie opmaken die je op meerdere platformen inzet.

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Voor veel Nederlanders is Facebook nog altijd hét sociale medium. Het platform heeft een sterke positie in de leeftijdscategorieën 20 jaar en ouder. 

Ook met een beperkt budget kunnen we jouw doelgroep en doelen bereiken via Facebook. Neem eens contact op voor de mogelijkheden en laten we starten met een pilot campagne! 

ADVERTEREN OP INSTAGRAM

Op Instagram zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het tonen van advertenties nadat iemand op je website is geweest of het bereiken van je e-mailbestand via Instagram. 

Als het gaat om de opmaak kun je denken aan sponsored stories, video's, een carrousel met afbeeldingen, etc. De combinatie van doelgroepbenadering en het visuele maakt Instagram een prachtig platform voor jouw advertenties! 

ADVERTEREN OP GOOGLE

Bovenaan in Google komen is een vaak gehoorde doelstelling en/of aanleiding bij de start van een online marketing project. Met een advertentie is dit relatief snel te realiseren. 

Denk aan tekstadvertenties, shopping resultaten, banners op websites van derde partijen, etc. Het advertentieplatform van Google biedt veel mogelijkheden en is continu in ontwikkeling. Wij zijn op de hoogte van deze ontwikkelingen en vertalen dit graag naar advertentiestrategieën voor jouw bedrijf! 

Alle platformen