ACTIE € 40,-
€ 35,-  PER MAAND

Geen tussenpersonen, geen dure bureau's en projectmanagement en geen bla-bla-bla. Wel gedreven professionals en studenten die samen je bedrijf én je online marketing willen laten groeien!

  • Een compleet nieuwe website
  • Hosting
  • Onderhoud & Updates
  • Looptijd van 36 maanden

Voor € 35,- per maand ben je verzekerd van een altijd functionerende en up-to-date website. Stap dus over of begin vanaf 0. Laten we eerst eens kennismaken. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! 

KLEINE BEDRIJVEN

Wij zijn er speciaal voor kleine ondernemers.

MEER VOOR MINDER

Je wilt de kosten voor website en hosting zo laag mogelijk houden.

VOOROP LOPEN

Je website is daarvoor wel altijd vooruitstrevend en up-to-date.

AANSPREEKPUNT

Je hebt je eigen online regisseur en kunt daar terecht met al je vragen

Even voorstellen

We hebben de overtuiging dat websites maken geen hogere wiskunde meer is. We combineren daarom onze creativiteit met de juiste tools. Kun je dat zelf? Misschien wel. Heb je daar tijd voor? Waarschijnlijk niet. Laat dit daarom aan ons over! 

Bart Peters

Bart is tijdens zijn studie begonnen met het maken van websites voor ZZP en MKB. Voor die doelgroep waren de internetbureau's vaak te duur terwijl dezelfde uitstraling voor minder gerealiseerd kon worden. Vanuit die overtuiging is Online Regisseurs verder gebouwd en verricht Bart nu ook online advertenties voor deze doelgroep. 

ONLINE ACTIVITEITEN

Beginnen met een kennismaking en inventarisatie. 

ONS AANBOD

Dan volgt ons voorstel met functionaliteiten, ontwerp en eventueel contentcreatie. 

BOOST

We gaan aan de slag. Geen omkijken meer naar je online marketing. Jij focust je op je bedrijf. Wij op je online marketing. 

VOORBEELDEN

De Niro Riding Boots

Een internationale webshop in WordPress, samen met de opdrachtgever voorzien van content

Lokven Hoeve

Een bed & breakfast in Vinkel. De website is voorzien van nieuwe foto's, zelfs in 360 graden waarmee je rondkijkt in de kamers! 

Stalhouderij Haflihuif

Een website met tentoonstelling van paarden, koetsen, arrensleeën en een simpele mogelijkheid om een offerte op te vragen. 

Photo Prestige

Voor deze huisfotograaf van PSV ontwikkelde we de nieuwe website waarin de mooiste foto's optimaal gepresenteerd worden. 

Offermans Meerssen

Landingspagina voor een Google campagne die continu draait en geoptimaliseerd blijft worden. 

Leeyen Mechanisatie

Een website met presentatie van de diensten van deze ondernemer in de mechanisatie.

Veelgestelde vragen

Ik heb al een mooie website

Goed dat je tevreden bent over je website maar ben je dat ook over de kosten voor onderhoud, updates en hosting? Het tarief van € 35,- per maand is zo scherp dat overstappen interessant wordt. In dat geval zetten we je website gewoon over naar onze systemen. Aan de buitenkant veranderd er dan niets, terwijl je aan de achterkant minder betaald! 

Ik heb nog geen website of ben niet tevreden over mijn huidige website

In dat geval maken we op basis van jouw input een nieuwe website. Input in de vorm van teksten en beelden maar ook in uitstraling van de website. Wil je dit door iemand laten maken? Onze partners zoals fotografen, videografen, ontwerpers en tekstschrijvers staan graag voor je klaar. Hoeft niet, mag wel. 

Wat is de looptijd?

We gaan een samenwerking aan van in ieder geval 36 maanden. Daarna kun je je overeenkomst verlengen waarbij je website weer vernieuwd wordt. Hierdoor voorkom je een verouderde website en ben je altijd up-to-date!

Kan ik mijn website zelf beheren?

Ja, je krijgt een inlog waarmee je de relevante onderdelen bewerkt. Is dat moeilijk? Nee, het gaat vaak om het bewerken van teksten en het plaatsen van actuele items. Dit laten we je allemaal zien bij oplevering van de website.  

Waarom speciaal voor kleine ondernemers?

Kleine ondernemers willen veelal een website zonder veel kostbare functionaliteiten en willen daarvoor dus ook niet onnodig betalen. Het moet er netjes uitzien, passen bij de uitstraling van het bedrijf en gewoon altijd werken. Vaak wordt er zelfs overwogen de website zelf te maken. De ervaring leert dat dit veel tijd kost en uiteindelijk toch wordt uitbesteed. Daarom helpen wij, betaalbaar en toch professioneel. 

Online marketing

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens kennismaken en je huidige online presentatie bepreken. We worden graag uitgedaagd om dit beter, betaalbaarder en met meer resultaat voor je uit handen te nemen!