E-MAILING

Denk bij e-mailing niet alleen aan het versturen van nieuwsbrieven maar ook aan geautomatiseerde klantcommunicatie zoals bijvoorbeeld afspraakbevestigingen of orderinformatie. Om dit te regisseren koppelen we bestaande én nieuwe systemen met jouw klantinfo. 

E-mailmarketing

Nog altijd het kanaal om leads te kwalificeren en te laten converteren naar klanten. Of om bestaande klanten een nieuwe aankoop te laten doen bijvoorbeeld. Voor een hogere scoringskans maken we e-mailmarketing persoonlijk en relevant! 

We richten de juiste tools in, creëren templates, realiseren de inschrijving via je website en zetten jouw beelden en teksten om naar de meest succesvolle nieuwsbrieven. 

SYSTEMEN KOPPELEN

We houden het niet alleen bij de traditionele vorm van e-mailmarketing. We kunnen een stap verder gaan en koppelen je huidige klantsystemen aan communicatie via e-mail. Opeens ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor marketing automation, automatische afspraakbevestigingen en één op één geautomatiseerde klantcommunicatie. 

AUTOMATISEREN

Een voorbeeldje? Stel; je hebt een fietsenwinkel met verschillende soorten fietsen. Op je website bekijkt iemand met name naar je mountainbikes en schrijft zichzelf in voor de nieuwsbrief of vraagt meer info aan. 

Volledig automatisch worden vervolgens mails gestuurd om deze mogelijke klant verder te informeren over je mountainbikes en je stuurt deze klant een kortingscode voor de mountainbike die hij/zij het vaakst bekeken heeft. Wanneer deze klant de mountainbike koopt informeer je hem/haar per mail en natuurlijk stuur je hem regelmatig een geautomatiseerde mail met verwijzing naar een onderhoudsbeurt. 

Contact

Ben je overtuigd van de kracht van online marketing voor jouw bedrijf en ben je bereid hierin te investeren? En zoek je hiervoor een betrouwbare partner?

Of ben je zoekende naar de nut en noodzaak en met name nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de voordelen voor jouw bedrijf?

Laten we eens kennismaken! Vul het contactformulier hiernaast in of neem direct contact op via onderstaande gegevens.